Σοφια Μιχαλιτση - Γιάννης Γούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της : Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία, αλλά και με τον σταθμό του σκαϊ όπου και . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία, αλλά και με τον σταθμό του σκαϊ όπου και . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, .

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία, αλλά και με τον σταθμό του σκαϊ όπου και . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία, αλλά και με τον σταθμό του σκαϊ όπου και . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε .

Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία, αλλά και με τον σταθμό του σκαϊ όπου και .

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι.

Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Σοφια Μιχαλιτση - Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της : Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι.